fredag 7. desember 2012

Krangelfant skal selv ha bank

Hurtigrutas administrasjon flyttes til Tromsø. Så er vi vel i gang med den vanlige krangelen om hvem som har skylda for det, Tromsø eller Bodø. Noen i Narvik er sinte på Bodø, i Bodø er de som oftest sinte på Tromsø, trolig også i denne saka. Tromsø er sinte fordi noen er sinte på Tromsø. Selv mener jeg at hovedkontoret skulle forbli i Narvik. De trenger disse arbeidsplassene selv om det også er noen fordeler ved å flytte alt til Tromsø. Og i neste omgang blir vel administrasjonen flytta til Oslo. Så kan vi sitte her oppe å krangle med hverandre, en krangel som ofte går ut på å krangle om hvem som har skylda for at vi krangler. Min mening er: krangelfant skal selv ha bank om de nå enn befinner seg i Bodø, Tromsø eller hvor som helst i denne landsdelen. Jeg tror på et samla Nord-Norge, men vil helst slippe å krangle om hvem som har skylda fordi det for tida ikke er slik.

2 kommentarer:

  1. Jeg er fullstendig enig med deg Einar-Arne. Fikk jo på pukkelen da Nordnorsk Kulturråd ble nedlagt og jeg mistet jobben.
    Og...Dere har jo litt av det samme på Universitetet med sammenslåingen mellom UIT og Høgskolen i Finnmark. Det er ikke EN sak som det ikke lages geografikrangel om. Det er alltid noen som fyrer opp. Fra fotballkommentatorer (Jahn Ivar «Mini») til beslutningstagere (Hurtigruten nå) og ikke minst alle fylkesordfører OG Sametinget (med Pia, Odd Eriksen og Mr Olli i spissen). Og ikke minst STATEN som styres av mennesker fra Oslo 2.Et samlet Nord-Norge er vanskelig, men vi gir ikke opp!

    SvarSlett